Herfstinspiratie van chef-kok Sander

Herf

Het is herfst! Tijd voor een lekker herfstmenu. Wat staat er deze herfst op jouw kaart? Stel jouw herfstmenu samen met inspiratie van chef-kok Sander.

Sander is oud chef-kok en accountmanager bij Boerenhart. Hij weet als geen ander hoe het is om in de keuken te staan en gasten te laten genieten van de lekkerste gerechten.

De smaken van de herfst

“Bij de herfst passen warme smaken. Paddenstoelen, pompoen, appels, peren en mooie stukken vlees.”

Herfst in het voorgerecht

Een echte klassieker die goed bij de herfst past is natuurlijk de carpaccio. Neem de carpaccio van Slagerij Albert van den Heuvel bijvoorbeeld. Gemaakt van rundvlees uit de Bommelerwaard. Mals vlees behandeld met kwaliteit vakmanschap. Daarnaast valt een huisgemaakte ragout en een stevige pompoensoep ook altijd in de smaak. En heb je de kazen van Oudwijker Kaas al geproefd? Heerlijk voor een speciaalkaas pasteitje.

Herfstige hoofdgerechten

Ga los met pompoen. Verras jouw gasten met een pompoen quinoa salade, een vegetarische pompoen lasagne of pompoengnocchi. Herfstsmaken in originele gerechten.

Een stoofschotel is ook niet te ontbreken op een herfstmenu. Niet genoeg tijd voor een stoofschotel? Gebruik voorgegaarde stoof van Slagerij Albert van den Heuvel. Van écht slagers kwaliteit.

Nagerechten voor tijdens de herfst

Appel en peer zijn dé smaken voor herfstdesserts. Wat je daarmee kan? Een appelcake, gevulde appels en gekaramelliseerde peer. Je kan natuurlijk ook de pompoen weer laten terugkomen in een pompoen cheesecake of pompoentaart.

Drank- en borrelkaart

Wist je dat De Limonaderij een perfecte limonade heeft voor tijdens de herfst? De limonade appel-rabarber kaneel heeft dé herfstsmaken in één drankje. Ook de bieren van Brouwerij Kleiburg zijn niet te missen op de drankenkaart. Maak je drank- en borrelkaart compleet met bittergarnituur van Neder Snack.

Bekijk ons assortiment en laat je nog meer inspireren.

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Vers, Verser, Verst!

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl