Onze boeren

Maak kennis met de boeren en voedselmakers van Boerenhart. Van boeren en bakkers tot kaasmakers en kwekers. Ontmoet de helden die dag en nacht voor jouw eten en drinken klaar staan. En met liefde, passie en op eerlijke wijze produceren. Zij vertellen je hier graag meer over. Want als je weet wat je eet, smaak alles net even lekkerder!

Filter:

Categorie Boeren
Groentechips van GoPure

Emmeloord

Categorie: Droogwaren

GoPure

“Onze passie is het maken van de allerlekkerste biologische chips. Daarvoor bedenken we nieuwe smaken en betreden we onbekende paden. De wereld is onze inspiratiebron. “
Zwamcijsje

Wageningen

Categorie: Brood & Banket

Zwamcijsje

Zwamcijsje, een broodje dat lijkt op een saucijzenbroodje maar dan compleet vegan. Gemaakt met paddenstoelen van eigen bodem.
Bakker Hilvers

Arnhem

Categorie: Brood & Banket

Bakkerij Hilvers

Bakker Hilvers kiest voor Nedertarwe. Een certificaat die wordt toegekend voor gebruik van graan van Nederlandse akkers. De transportkilometers worden beperkt en de CO2 uitstoot zo ook. 
Wilder Land thee

Amsterdam

Categorie: Dranken

Wilder Land

Om de Nederlandse biodiversiteit te verbeteren zullen we ons opnieuw met natuur moeten verbinden. Onszelf en ons landschap verwilderen. Daarom werken wij samen met boeren aan een Wilder Land door (on)kruiden in te zaaien waar we ongelooflijk lekkere thee van maken.
De Schelfer

Berculo

Categorie: Vlees, Wild & Gevogelte

Authentieke Slagerij De Schelfer

Lekker, puur en eerlijke delicatessen, gemaakt van Nederlands varkensvlees. Een slagerij die met veel kennis en vakmanschap verduurzaamde vleesproducten maakt.
Zeeuwsche Zoute

Bruinisse

Categorie: Droogwaren

Zoutziederij Zeeuwsche Zoute

Zout van water uit de Oosterschede, gemaakt in Bruinisse. Een oeroud product in een nieuw jasje.

Rhenen

Categorie: Zuivel, Kaas & Eieren

Geitenkaasmakerij Wolverlei

Biologische zachte geitenkaas. De kwaliteit? Die is terug te vinden in het dierenwelzijn, in een steeds completere kringloop en natuurlijk in de smaak van de kaas.

Groessen

Categorie: Aardappelen, Groente & Fruit

De Groene Schuur

In 1962 startten de ouders van Ferdinand een klein tuinbouwbedrijf onder de rook van Duiven, in Groessen. Ondertussen hebben Ferdinand en zijn vrouw Anja het bedrijf overgenomen en doorontwikkeld.

Emmeloord

Categorie: Aardappelen, Groente & Fruit

Das Pas Friet

Wij leveren ambachtelijke, heerlijke, verse friet zonder conserveringsmiddelen. Bak de friet op de juiste manier voor- én af te bakken wordt er een smaakvolle beleving gecreëerd. 

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl