Onze boeren

Maak kennis met de boeren en voedselmakers van Boerenhart. Van boeren en bakkers tot kaasmakers en kwekers. Ontmoet de helden die dag en nacht voor jouw eten en drinken klaar staan. En met liefde, passie en op eerlijke wijze produceren. Zij vertellen je hier graag meer over. Want als je weet wat je eet, smaak alles net even lekkerder!

Filter:

Putten

Categorie: Vlees, Wild & Gevogelte

Vallei Varken

Varkensboer Gerald heeft veel aandacht voor de gezondheid van zijn varkens. Zo hebben de varkens ruime hokken waar ze kunnen wroeten. Ze blijven hun hele leven bij hun broertjes en zusjes in de groep.

Ede

Categorie: Snacks

Neder Snack

Het is onze missie om de bittergarnituurcultuur te veranderen. Wij vinden dat snacken lokaler, smaakvoller en puurder kan.
Buffalo Farm Twente

Twente

Buffalo Farm Twente

Imposante zwarte dieren met prachtige horens op hun hoofd. Met waarde voor het leven van de buffel en de biodiversiteit zorgt Buffalo Farm Twente voor lekkere Mozzarella di bufalo.
De Limonaderij_zoon

Nieuw-Weerdinge

Categorie: Dranken

De Limonaderij

De limonaderij maakt (h)eerlijke vruchten limonade siropen sinds 2012, gemaakt zonder kunstmatige kleur- en zoetstoffen.

Elspeet

Categorie: Brood & Banket

Bakker Piet

Iedere dag weer opnieuw, heerlijke ambachtelijk bereid brood en banket uit eigen bakkerij.

Heerde

Categorie: Aardappelen, Groente & Fruit

Tuinderij Doorn

Tuinderij Doorn streeft bij het kweken van hun groenten en aardappelen naar een zo schoon mogelijk product. Zo worden de planten beschermt door natuurlijke en biologische middelen.

Wekerom

Categorie: Vlees, Wild & Gevogelte

Eco fields

Eco Fields is een biologische kalverhouderij in Wekerom. De kalveren lopen dagelijks buiten. Zo hebben ze meer vrijheid.

Oene

Categorie: Brood & Banket

Prince Pie

Léon van de Poll gaat nu al geruime tijd door het leven als Prince Pie, onder welke naam hij iedere week vers gevulde Engelse pies produceert.

Rhenen

Categorie: Vlees, Wild & Gevogelte

Vleesboerderij het Binnenveld

Nabij Achterberg, in het Binnenveld van de gemeente Rhenen, runt Roel van Dijk een agrarisch bedrijf met melk en vlees vee waar de dieren veel ruimte krijgen.