Onze boeren

Maak kennis met de boeren en voedselmakers van Boerenhart. Van boeren en bakkers tot kaasmakers en kwekers. Ontmoet de helden die dag en nacht voor jouw eten en drinken klaar staan. En met liefde, passie en op eerlijke wijze produceren. Zij vertellen je hier graag meer over. Want als je weet wat je eet, smaak alles net even lekkerder!

Filter:

Van de koe

Amsterdam

Categorie: Zuivel, Kaas & Eieren

Van de koe

Van de Koe draagt bij aan meer natuur in de Nederlandse weides. Consumptie van zuivel die geen afbraak doet aan de natuur, maar juist doet bloeien. Een positieve impact maken op de natuur, moet de nieuwe standaard worden binnen zuivel.
Oudwijker kaas

Lopikerkapel

Categorie: Zuivel, Kaas & Eieren

Oudwijker kaas

Wij zijn Oudwijker. Een kleine kaasmakerij van familie en vrienden. Wij staan elke dag zij aan zij rond de tobbe om de prachtigste natuurflora kazen te maken. Van rijke Nederlandse melk. En bergen liefde.
Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek

Doesburg

Categorie: Droogwaren

Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek

De Doesburgsche Mosterd bestaat al eeuwen en heeft verschillende eigenaren gezien. De oudste aantekening over de huidige mosterdfabriek komt uit 1806.

Zuidwolde

Categorie: Droogwaren

Geert's Best

De boerderij van Geert’s Best in Zuidwolde is omgeven met koolzaad velden. De gele bloemen trekken bijen, hommels en andere insecten aan. En dat is goed voor de biodiversiteit!

Ede

Categorie: Aardappelen, Groente & Fruit

Neder Banaan

Neder Banaan is op missie om de banaan te redden! Door te onderzoeken en innoveren maken we bananen-producten van, jawel, Néderlandse bodem!

Putten, Nijverdal en Dalfsen

Categorie: Vlees, Wild & Gevogelte

Vallei Varken

Goed vlees smaakt nog lekkerder als je weet dat het ook bijdraagt aan een betere wereld. Kies daarom voor Vallei Varkensvlees van boeren Frank, Gerald en Nico. Zij zetten zich elke dag vol passie in om hun dieren gezond en duurzaam te laten opgroeien.

Ede

Categorie: Snacks

Neder Snack

Het is onze missie om de bittergarnituurcultuur te veranderen. Wij vinden dat snacken lokaler, smaakvoller en puurder kan.
Buffalo Farm Twente

Twente

Buffalo Farm Twente

Imposante zwarte dieren met prachtige horens op hun hoofd. Met waarde voor het leven van de buffel en de biodiversiteit zorgt Buffalo Farm Twente voor lekkere Mozzarella di bufalo.
De Limonaderij_zoon

Nieuw-Weerdinge

Categorie: Dranken

De Limonaderij

De limonaderij maakt (h)eerlijke vruchten limonade siropen sinds 2012, gemaakt zonder kunstmatige kleur- en zoetstoffen.