Onze boeren

Maak kennis met de boeren en voedselmakers van Boerenhart. Van boeren en bakkers tot kaasmakers en kwekers. Ontmoet de helden die dag en nacht voor jouw eten en drinken klaar staan. En met liefde, passie en op eerlijke wijze produceren. Zij vertellen je hier graag meer over. Want als je weet wat je eet, smaak alles net even lekkerder!

Filter:

Elspeet

Categorie: Brood & Banket

Bakker Piet

Iedere dag weer opnieuw, heerlijke ambachtelijk bereid brood en banket uit eigen bakkerij.

Heerde

Categorie: Aardappelen, Groente & Fruit

Tuinderij Doorn

Tuinderij Doorn streeft bij het kweken van hun groenten en aardappelen naar een zo schoon mogelijk product. Zo worden de planten beschermt door natuurlijke en biologische middelen.

Wekerom

Categorie: Vlees, Wild & Gevogelte

Eco fields

Eco Fields is een biologische kalverhouderij in Wekerom. De kalveren lopen dagelijks buiten. Zo hebben ze meer vrijheid.

Oene

Categorie: Brood & Banket

Prince Pie

Léon van de Poll gaat nu al geruime tijd door het leven als Prince Pie, onder welke naam hij iedere week vers gevulde Engelse pies produceert.

Rhenen

Categorie: Vlees, Wild & Gevogelte

Vleesboerderij het Binnenveld

Nabij Achterberg, in het Binnenveld van de gemeente Rhenen, runt Roel van Dijk een agrarisch bedrijf met melk en vlees vee waar de dieren veel ruimte krijgen.

Lunteren

Categorie: Zuivel, Kaas & Eieren

Remeker

Remeker is een rauwmelkse natuurkorst kaas, gemaakt op boerderij De Groote Voort in de Gelderse Vallei. Zij gebruiken de melk van hun eigen Jersey-koeien.

Oene

Categorie: Vlees, Wild & Gevogelte

Slagerij Ter Weele

Zelf slachtende Slagerij Ter Weele staat voor constante kwaliteit en een uitgebreid aanbod van wildspecialiteiten. Dit verdient een aparte status, omdat Ter Weele over een zogenaamde wilderkenning beschikt.

Emst

Categorie: Vis

Forellenkweker 't Smallert

Als enige cultuurhistorische kwekerij in Nederland verstaat ’t Smallert hun vak. Ze gebruiken een duurzame en ambachtelijke manier van kweken.
Ritmeester profielfoto

Scherpenzeel

Categorie: Brood & Banket

Banketbakkerij Ritmeester

Een echt familiebedrijf waar alles op ambachtelijke wijze wordt bereid.