Ons verhaal

Boerenhart is de verbinding tussen boeren en voedselmakers en horeca, zorginstellingen en bedrijven. De boer een eerlijke prijs, jij (h)eerlijke, verse producten. Dit combineren wij met gemak. Je bestelt het beste van het land gewoon online, en krijgt geleverd waar en wanneer het jou uitkomt.

Video afspelen

Wat doen we?

We verkorten de keten

Wat je van dichtbij haalt, is lekker. En je hebt meteen een goed verhaal. Want producten uit de streek hebben geen duizenden kilometers afgelegd voordat ze op je bord liggen.  Wij zijn dé groothandel in lokale en streekproducten en leveren rechtstreeks aan horeca, zorginstellingen en bedrijven zoals cateraars.

Waarom doen we dat?

Voedsel voor een wereld die veranderd

Boerenhart is trots op onze boeren en voedselmakers. En we begrijpen dat je wilt weten waar je eten vandaan komt. Nederland heeft zóveel lekkers te bieden; knapperige groenten, vers fruit, verrukkelijke sappen en koele biertjes. Romige kazen, kakelverse eieren en mals vlees. Bekijk ons assortimentLekker lokaal met een goed verhaal. Onze boeren blij, jij blij, jouw gast blij! Dat is de kracht van Boerenhart.

Hoe doen we dat?

Snel van boer naar bord

Via onze webshop bestel je het beste van het land gewoon online. Vandaag besteld is morgen geleverd. Wij leveren van maandag tot en met zaterdag. Zo genieten jouw gasten van unieke producten van zeer hoge kwaliteit, geproduceerd met oog voor dier en milieu.

En dat doen we best aardig

Ziekenhuis Gelderse Vallei
Ziekenhuis Gelderse ValleiEde
Lees verder
“Wij weten nu zeker dat de producten die wij afnemen eerlijk zijn.’’
Park Berkenrhode
Park BerkenrhodeWekerom
Lees verder
''Wij zijn blij met de samenwerking met Boerenhart. Boerenhart draagt zorg voor verse, gezonde en eerlijke streekproducten van zeer hoge kwaliteit welke rechtstreeks van de boer naar ons restaurant wordt geleverd!”
Previous
Next

8,4 gemiddeld

Voor wie doen we dat?

Horeca

Eerlijke producten en betrouwbare kwaliteit in jouw hotel, restaurant, café of andere eet- en drinkgelegenheid.

Catering

Bewust en verantwoord lekker eten in jouw bedrijfsrestaurant of tijdens evenementen en bijeenkomsten.

Zorg

Gezonde en verse voeding in jouw ziekenhuis, verzorgingshuis of andere zorginstelling.

Bijna overtuigd?

We begrijpen dat je niet zomaar overstapt van groothandel. Daarom willen we ons graag bewijzen. Vraag nu onze gratis Boerenhart-proefbox aan.

Hierin vind je een greep uit ons overheerlijke assortiment. De proefbox is gratis en je zit nergens aan vast. Al moeten we je wel waarschuwen; we weten bijna zeker dat als je onze kwalitatieve producten heb geproefd, je nooit meer anders wilt.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl