Neder Snack: nu te bestellen!

Neder Snack

Vorige maand kondigden wij de toevoeging van Neder Snack aan ons lokale assortiment aan. De ambachtelijke snacks met ingrediënten van Nederlandse bodem zijn vanaf vandaag te bestellen bij Boerenhart.

Hollandse ingrediënten

De bittergarnituur en kroketten zijn door een team van snack-experts onder leiding chef-kok Sander ontwikkeld met ingrediënten van Nederlandse bodem. Sander vertelt dat er is gekozen voor kippendij van pluimveehouders uit de Gelderse Vallei: “Dit malse vlees van scharrelkippen smaakt extra lekker omdat de kippen meer ruimte hebben.” In de groentekroketten zitten buitenbeentjes groenten verwerkt: “De lokaal gekweekte knolselderij en wortel zien er minder mooi uit maar smaken net zo goed.”

De snacks

Voor op de borrelplank zijn er vier snackvarianten: een kip krokantje met malse kippendijfilet, een Bommelerwaardse bitterbal van puur rundvlees, een vegan groente kroketje gemaakt van buitenbeentjes groenten en een kaashapje met biologische Remeker kaas. De twee kroketten kunnen op de kaart voor een heerlijke lunch of als snack: kroket van Bommelerwaards rundvlees en een vegan buitenbeentjes groente kroket.

Bestellen

Neder Snack is vanaf vandaag te bestellen met jouw Boerenhart account. Sander: “We vinden het belangrijk dat het verhaal van Neder Snack ook in de horecazaak aan de consument wordt verteld. Daarom ontvangt iedere zaak bij de eerste bestelling tafeldisplays.”

Nog geen Boerenhart account? Vraag deze dan aan. Of neem contact op voor meer informatie.

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Vers, Verser, Verst!

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl