Inspiratie
Filter:
Boerenhart wordt Neder Groep
Boerenhart – leverancier van Nederlandse voedselproducten – gaat verder onder de naam van moederbedrijf Neder Groep. Op de naamswijziging na verandert er niets voor klanten, leveranciers en andere relaties.
Wild van Ter Weele
Het is weer herfst en dat betekent tijd voor wild. Geen natuurlijker stukje vlees dan bijvoorbeeld een hazenpeper, hertenbiefstuk of reebout. Of wat dacht je van een heerlijk stoofpotje van wild zwijn? En als je dan kiest voor Veluws wild, ben je ook nog eens super duurzaam bezig!
Boerderijzuivel van Den Eelder
Romige yoghurt, frisse karnemelk, lobbige vanillevla; de lekkerste zuivel van
Herfstinspiratie van chef-kok Sander
Sander is oud chef-kok en accountmanager bij Boerenhart. Hij weet als geen ander hoe het is om in de keuken te staan en gasten te laten genieten van de lekkerste gerechten.
Rundvlees van slager Albert
Het lekkerste rundvlees? Dat komt niet per boot uit Argentinië of Ierland, maar gewoon uit de Bommelerwaard. Tussen Maas en Waal brengt slager Albert van den Heuvel zelf zijn koeien groot.
Hollandse quinoa uit de Hoeksche Waard
Lekker, gemakkelijk te bereiden en ook nog eens supergezond. Quinoa veroverde een paar jaar geleden de Nederlandse keuken. En hoe leuk is het dat je deze superfood niet meer uit Zuid-Amerika hoeft te halen, omdat ‘ie nu ook bij Boer & zus groeit op Hollandse bodem?
Brood van Bakker Piet uit Elspeet
Kaas, jam of hagelslag; we zijn in Nederland gewend dat broodbeleg de smaakmakers van de lunch of het ontbijt zijn. Maar het kan ook anders, laten ze elke dag zien bij Bakker Piet. Daar maken ze brood zoals het ooit bedoeld is: vol van smaak en heerlijk knapperig.
Koolzaadolie van Geert’s Best uit Zuidwolde
Rijd je in het voorjaar door het Drentse Zuidwolde? Dan zijn de gele koolzaadvelden van Geert’s Best niet te missen. Net als de kruidig zoete geur van de plant die aan de basis staat van een bijzondere olie. Spoiler alert: als je ‘m geproefd hebt en het verhaal kent, wil je nooit meer olijfolie!
Favoriete product van Sander
Het favoriete product van Sander is de buikspek van Albert van den Heuvel. Dit stuk vlees kan je heerlijk zacht garen, krokant bakken, karamelliseren en roken. Je kan dus super veel kanten op met dit product! Daarom vindt Sander het ook zo lekker.