Inspiratie

Filter:

Blog filter
Nieuws

Boerenhart wordt Neder Groep

Boerenhart – leverancier van Nederlandse voedselproducten – gaat verder onder de naam van moederbedrijf Neder Groep. Op de naamswijziging na verandert er niets voor klanten, leveranciers en andere relaties.

Lees door »
Salgerij Ter Weele
Achtergrond

Wild van Ter Weele

Het is weer herfst en dat betekent tijd voor wild. Geen natuurlijker stukje vlees dan bijvoorbeeld een hazenpeper, hertenbiefstuk of reebout. Of wat dacht je van een heerlijk stoofpotje van wild zwijn? En als je dan kiest voor Veluws wild, ben je ook nog eens super duurzaam bezig!

Lees door »
Albert van den Heuvel
Achtergrond

Rundvlees van slager Albert

Het lekkerste rundvlees? Dat komt niet per boot uit Argentinië of Ierland, maar gewoon uit de Bommelerwaard. Tussen Maas en Waal brengt slager Albert van den Heuvel zelf zijn koeien groot.

Lees door »
Boer & zus
Achtergrond

Hollandse quinoa uit de Hoeksche Waard

Lekker, gemakkelijk te bereiden en ook nog eens supergezond. Quinoa veroverde een paar jaar geleden de Nederlandse keuken. En hoe leuk is het dat je deze superfood niet meer uit Zuid-Amerika hoeft te halen, omdat ‘ie nu ook bij Boer & zus groeit op Hollandse bodem?

Lees door »
Bakker Piet
Achtergrond

Brood van Bakker Piet uit Elspeet

Kaas, jam of hagelslag; we zijn in Nederland gewend dat broodbeleg de smaakmakers van de lunch of het ontbijt zijn. Maar het kan ook anders, laten ze elke dag zien bij Bakker Piet. Daar maken ze brood zoals het ooit bedoeld is: vol van smaak en heerlijk knapperig.

Lees door »
Geert's Best
Achtergrond

Koolzaadolie van Geert’s Best uit Zuidwolde

Rijd je in het voorjaar door het Drentse Zuidwolde? Dan zijn de gele koolzaadvelden van Geert’s Best niet te missen. Net als de kruidig zoete geur van de plant die aan de basis staat van een bijzondere olie. Spoiler alert: als je ‘m geproefd hebt en het verhaal kent, wil je nooit meer olijfolie!

Lees door »
Sander
Recept

Favoriete product van Sander

Het favoriete product van Sander is de buikspek van Albert van den Heuvel. Dit stuk vlees kan je heerlijk zacht garen, krokant bakken, karamelliseren en roken. Je kan dus super veel kanten op met dit product! Daarom vindt Sander het ook zo lekker.

Lees door »
We kunnen niet meer berichten laden

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl