Binnenkort bij Boerenhart: Neder Snack

Neder Snack

Volgende maand voegt Boerenhart een nieuw merk toe aan het lokale assortiment: Neder Snack. De ambachtelijke bittergarnituur en kroketten zijn ontwikkeld door Neder Groep, waar Boerenhart onderdeel van is. Pieter Vink zag een kans: “Onze klanten bestellen bewust lokale producten bij Boerenhart. Velen hebben bittergarnituur op het menu staan. Helaas konden wij geen lokale variant aanbieden omdat dit nog niet op de markt was. Zo is het idee voor de snacks van Nederlandse bodem ontstaan.”

Niet zomaar een snack

Niemand minder dan chef-kok Sander startte vorig jaar met de ontwikkeling van het bruine fruit: “We hebben met een team van snack-experts gewerkt aan een luxe snack met ingrediënten van Nederlandse bodem.” Niet alleen de ingrediënten komen van Nederlandse bodem, de snacks worden ook in Nederland gemaakt. “In de keuken vind je grote pannen waarin de ragout voor de kroketten wordt gemaakt. Zo kunnen we de smaken goed op elkaar afstemmen en komen de Nederlandse ingrediënten goed tot zijn recht.”

Van Nederlandse bodem

Bij Neder Snack is bekend waar de ingrediënten vandaan komen. Sander vertelt dat dit erg belangrijk is: “We hebben goed contact met slager Albert van den Heuvel die zijn runderen zelf uitkiest en laat opgroeien in de Bommelerwaard. Met de mannen van de biologische Remeker kaas werken we al jaren samen. Zo weten we zeker dat we met kwaliteitsvolle lokale ingrediënten werken.”

Assortiment

Het resultaat van maanden proeven en proberen zijn vier snacks en twee kroketten. Een kip krokantje met malse kippendijfilet, een Bommelerwaardse bitterbal van puur rundvlees, een groente kroketje gemaakt van buitenbeentjes groenten en een kaashapje met biologische Remeker kaas. Naast de kroket van Bommelerwaards rundvlees is het groentekroketje ook in groter formaat verkrijgbaar. De Hollandse snacks zitten per soort in een eigen doosje. “Zo kun je als horecabedrijf zelf jouw snack-mix samenstellen.”

Interesse in deze ambachtelijke Nederlandse snacks? Neem dan een kijkje op de website van Neder Snack of vraag alvast een proefbox aan. Neder Snack is vanaf begin september leverbaar.

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Vers, Verser, Verst!

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl