Arnhem

Zuivelboerderij IJsseloord

Boer: Bert, Janet, Bart en Sabine Lubbers

Specialiteit: Zuivel

"Een gezonde veestapel is voor ons belangrijker dan zoveel mogelijk melk produceren."

In een van de oudste boerderijen van Arnhem heeft familie Lubbers een ambachtelijke zuivelbedrijf. Een familiebedrijf waar al sinds 1974 melkkoeien worden gehouden. De melk die zij leveren wordt op het bedrijf zelf bereid tot een verrukkelijk zuivelassortiment, zoals (karne)melk, hangop, yoghurt, verschillende soorten vruchtenyoghurt, diverse soorten vla en echte ambachtelijke roomboter. De zuivelproducten hebben het keurmerk Erkend Veluws Streekproduct.

Holstein koeien

Bert en Bart zorgen dagelijks met liefde voor hun kudde Holstein koeien. Het vergt veel verschillende werkzaamheden om de dames tevreden te houden. Het ruwvoer word op het eigen land geproduceerd. Naast gras en mais word er ook maaisel van de Rozendaalse en Velpse hei toegevoegd aan het voer. Een unicum in Nederland. De boeren zorgen voor een goed stalklimaat en een goede diergezondheid.

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Bestel de producten van Bert, Janet, Bart en Sabine Lubbers en nog veel meer verse, gezonde en eerlijke producten via ons portaal.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl