De Steeg

Water159

Boer: Erik Hallers

Specialiteit: Water

"Zo smaakt water van bijna drieduizend jaar vóór Christus! Zuiver en zacht, dankzij de aardlagen waarin het lag opgeslagen. Perfecte conservering tussen de fijnste zandlagen."

Uit de Aqa-Aqa bron van landgoed Rhederoord stroomt het bronwater van WATER159, op een diepte van 159 meter – ooit oceaanniveau. Kleinschalig en met respect voor de natuur wordt het uit de bron geput. Het bronwater wordt op ambachtelijke wijze en met professionele kwaliteit verwerkt.

Zuiver oerwater

De kenmerken van dit bijzondere drinkwater zijn de smaak en kleur. Maar ook wat je niet ziet, zoals de samenstelling en de energetische waarde. WATER159 is een herinnering aan vroeger. Ongerept, niet aangeraakt, ziet WATER159 voor het eerst in 4000 jaar weer het daglicht.  Eeuwen opgeslagen, zonder inmenging van factoren van buitenaf, dus zonder vervuiling, wacht het water 159 meter diep onder de Veluwe. Je proeft de kwaliteit van zuiver water met alle mineralen. Voor het leven van alledag. Dit water is beschikbaar met en zonder koolzuur.

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Bestel de producten van Erik Hallers en nog veel meer verse, gezonde en eerlijke producten via onze portaal.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.