Rhenen

Vleesboerderij het Binnenveld

Boer: Roel van Dijk

Specialiteit: Vlees

"Wij richten ons bedrijf niet alleen op pure agrarische productie maar nemen ook maatschappelijke verantwoordelijkheid."

Nabij Achterberg, in het Binnenveld van de gemeente Rhenen, runt Roel van Dijk een agrarisch bedrijf met melk en vlees vee. De koeien, van het Belgisch Blauw vleesras, zijn ongeveer 3 jaar oud als ze op het bedrijf komen. Ze lopen hier los in een potstal, in groepen van vijftien. Ze krijgen hier veel ruimte. Dit is natuurlijk goed voor het dierwelzijn, maar het komt ook ten goede aan de groei van de dieren. Het strooisel bestaat voornamelijk uit turfstrooisel.

Ze krijgen aardappels, maïs, stro en brokken te eten. Zij telen ons eigen ruwvoer (gras en maïs) op 50 ha grond. Er wordt geen preventieve antibiotica gebruikt. Op deze manier ontstaat er eerlijk, lekker en mals vlees: Het Binnenveldvlees. Onze bewerkte producten worden 100% e-nummervrij gemaakt.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Ook willen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Op ons bedrijf werken jongeren die niet in een normale werksituatie passen. Bij ons kunnen ze op hun eigen niveau zinvolle en leuke arbeid verrichten.

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Bestel de producten van Roel van Dijk en nog veel meer verse, gezonde en eerlijke producten via onze portaal.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.