Brouwerij Veluwse Schavuyt Apeldoorn

Apeldoorn

Bierbrouwerij De Vlijt

Boer: Dani Levy

Specialiteit: Bier

"De brouwsels worden nauwkeurig gecontroleerd zodat de smaak en kwaliteit constant zijn."

Veluws bier

In Bierbrouwerij De Vlijt wordt wekelijks zo’n 4000 liter ambachtelijke speciaalbier Veluwse Schavuyt gebrouwen. Het bier heeft een hoge gisting en wordt niet gefiltreerd en gepasteuriseerd, waardoor de mooie volle smaak van de gebruikte brouwingrediënten in het bier volledig aanwezig blijft. De grondstoffen voor het brouwproces worden zorgvuldig geselecteerd en continue bewaakt op kwaliteit. Het grootste bestandsdeel van het bier, water, is puur Veluws. De brouwsels worden nauwkeurig gecontroleerd zodat de smaak en kwaliteit constant zijn.

Bierbrouwerij De Vlijt is gelegen op het voormalige Zwitsal-terrein in Apeldoorn en is gevestigd in het oude Ketelhuis. In het gebouw is een brouwhuis van 1000 liter geïnstalleerd met de daarbij horende gisttanken. Tevens is er een afvullijn geïnstalleerd om zowel flessen als fusten af te vullen. In de ruimte naast de brouwerij is het proeflokaal gevestigd.

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Bestel de producten van Dani Levy en nog veel meer verse, gezonde en eerlijke producten via ons portaal.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl