Voorthuizen

Van de Vis Eierspecialist

Boer: Evert-Jan & Marjan van de Vis

Specialiteit: Eieren

"Het is geweldig om die jonge hen goed te verzorgen, op te zien groeien en dat haar eieren vervolgens hun weg vinden naar de klant. "

Hoogwaardige kwaliteitseieren

Van de Vis Eierspecialist levert hoogwaardige kwaliteitseieren van Barneveldse bodem. ’s Ochtends worden de eieren geraapt en deze vervoeren zij dezelfde dag nog naar de klant. Zij hebben alles in eigen beheer, waardoor de lijnen kort zijn en de eieren verser dan vers.

De hennen leveren elke dag topkwaliteit! Ze krijgen – altijd weer –  exact hetzelfde voer mét extra maïs. Dat verklaart de goede smaak en constante hoge kwaliteit. In de stallen is gekozen voor een volièresysteem waar de hennen naar hartenlust kunnen fladderen, eten, drinken en scharrelen. De kippen worden gehouden volgens de strenge richtlijnen van IKB. Hun welzijn is dus zeker gegarandeerd. Er wordt gewerkt met vier verschillende leeftijdsgroepen, waardoor zij altijd de gewenste gewichtsklasse eieren leveren.

De hennen komen op het bedrijf als ze ongeveer 17 weken oud zijn en bijna beginnen met eieren leggen.

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Bestel de producten van Evert-Jan & Marjan van de Vis en nog veel meer verse, gezonde en eerlijke producten via onze portaal.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.