Ede

Jorisbrood

Boer: Joris van Voorthuizen

Specialiteit: Brood

"We gebruiken geen bakkersgist en broodverbeterproducten. De broden worden gemaakt van biologisch graan of graan uit de regio."

Jorisbrood gebruikt de beste Franse bakmethodes en de gezonde ingrediënten: op steen gemalen meel, grondwater en Keltisch zeezout. In de open natuurbakkerij draait alles om natuurlijke smaakontwikkeling; dit zorgt voor maximaal gezond brood.

Krokante korst

Alle broden worden op een stenenvloer gebakken met veel stoom voor een lekkere krokante korst. Alle broden worden met de hand gevormd, waardoor veel water toegevoegd kan worden. Water is de vriend van de natuurbakker en de natuurlijke broodverbeteraar. Nat deeg betekent veel smaak, lekkere “spekkige” kruim, krokante korst en natuurlijke houdbaarheid.

“Goede voeding is cruciaal voor een aangenaam en gezond leven. Broodliefhebbers verdienen het best mogelijke brood dat de aarde, de akkerbouwer, de molenaar en de bakker gezamenlijk kunnen maken.”

In de bakkerij draait alles om natuurlijke smaakontwikkeling. Alle broden worden gebakken op een stenenvloer. Het mooiste vind Joris de laatste fase voordat ze de oven in gaan. Met een mes snijd hij ieder brood in voor een optimale ovenrijs en een unieke signatuur. Het resultaat blijft altijd genieten. Heerlijk geurend smakend en krakend natuurbrood.

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Bestel de producten van Joris van Voorthuizen en nog veel meer verse, gezonde en eerlijke producten via ons portaal.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl