Bruchem

Horecaslager Albert van den Heuvel

Boer: Albert van den Heuvel

Specialiteit: Vlees

"Wij zijn specialist in het op maat snijden van vlees en portioneren dan ook vrijwel alle producten op elk gewenst gewicht."

In Bruchem heeft Horecaslager Albert van den Heuvel een geheel nieuwe moderne slagerij neer gezet met eigen veestallen, opslag en verwerkingsruimte. Zij werken in gekoelde werkruimtes volgens strenge E.E.G.-normen en zijn gecertificeerd volgens de HACCP-richtlijn. Horecaslagerij Albert van den Heuvel is als zelfstandige en onafhankelijke groothandel uniek te noemen.

Vlees uit de Bommelerwaard

De Bommelerwaard is een streek in het zuidwesten van de Provincie Gelderland. In samenwerking met drie veeboeren uit de Bommelerwaard zorgen wij voor een constante aanvoer van ons rundsvlees. Deze runderen worden in koppels aangekocht en afgemest in het grasland en de stallen van de samenwerkende veeboeren uit de Bommelerwaard. Na 4 tot 5 maanden verhuizen ze naar onze slagerij. Het komt niet aan op een weekje meer of minder. Ze vertrekken wanneer ze slachtrijp zijn. Niet eerder en ook niet later. Albert komt zelf de dieren uitzoeken.

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Bestel de producten van Albert van den Heuvel en nog veel meer verse, gezonde en eerlijke producten via onze portaal.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.