Bruchem

Horecaslager Albert van den Heuvel

Boer: Albert van den Heuvel

Specialiteit: Vlees

"Wij zijn specialist in het op maat snijden van vlees en portioneren dan ook vrijwel alle producten op elk gewenst gewicht."

Tussen Maas en Waal brengt boer Albert van den Heuvel zelf zijn koeien groot. Bruchem, een klein dorpje in het zuidwesten van Gelderland, gelegen tussen weilanden, slootjes en bomenrijen. Daar heeft boer en slager Albert een geheel nieuwe moderne slagerij neergezet. Met eigen veestallen, opslag en verwerkingsruimte.

Albert houdt verschillende runderen. Het gaat om elegante blonde d’aquitaines, gespierde limousine-koeien en verbeterd roodbont, een échte Nederlandse rundveeras. De dieren krijgen er alle tijd om te groeien, want Albert kijkt niet op een maandje meer of minder. Wat telt is de kwaliteit van het vlees. Die moet goed zijn! Omdat het rundvlees van Albert zo populair is, werkt hij samen met een aantal rundveehouders uit de streek. Boeren uit de Bommelerwaard die net als hij werken met liefde en zorg voor hun dieren. Je ziet het terug aan de ruime stallen met lekker veel stro, gebalanceerde rantsoenen en vooral veel rust.

Vlees uit de Bommelerwaard

Zijn de dieren volgroeid? Dan gaan ze naar het slachthuis in Kerkdriel. Een dorp zo’n 10 kilometer verderop, dus dat is maar een klein ritje. Fijn voor de koeien want die hebben zo veel minder transportstress. Na een dag leggen de karkassen de omgekeerde weg af, terug naar de slagerij. Daar worden ze uitgebeend en krijgt het tijd om te rusten en te rijpen. Besterven in vakjargon. Daar wordt het vlees nog smaakvoller en malser van.

Albert en zijn collega’s maken hier op ambachtelijke wijze de lekkerste vleesproducten van. Biefstukken, hammen, rookworsten, saté. Allemaal naar eigen receptuur en met zo weinig mogelijk kunstmatige toevoegingen.

Het rundvlees van Albert vindt dagelijks zijn weg naar zorginstellingen, hotels en restaurants in heel Nederland. Het ligt dus super vers op jouw bord en heeft geen duizenden kilometers afgelegd. Super duurzaam dus en dat al jarenlang. Want Albert was al bezig met de korte keten voordat het sexy werd.

Albert was al bezig met de korte keten voordat het sexy werd

Deze horecaslager is al meer dan 15 jaar actief en biedt de keuze uit geweldig en smaakvol vlees. Zij werken in gekoelde werkruimtes volgens strenge E.E.G.-normen en zijn gecertificeerd volgens de HACCP-richtlijn. Alles draait hier om kwaliteit en een zorgvuldige verwerking door vakbekwame slagers.  Zo verzekert hij je van het beste vlees voor jouw zaak.

Boer en Slager Albert van den Heuvel

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Bestel de producten van Albert van den Heuvel en nog veel meer verse, gezonde en eerlijke producten via ons portaal.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl