Groentechips van GoPure

Emmeloord

GoPure

Specialiteit: Groentechips

"Onze passie is het maken van de allerlekkerste biologische chips. Met ingrediënten van zo dichtbij mogelijk. "

GoPure neemt je mee op ontdekkingsreis. Naar eerlijke smaken, rijke texturen en unieke combinaties. Van de fijnste aardappelrassen tot ´vergeten´ groenten. Onze passie is het maken van de allerlekkerste biologische chips. Daarvoor bedenken we nieuwe smaken en betreden we onbekende paden. De wereld is onze inspiratiebron. Mmm!

‘Straight from the land’

Nergens ervaar je de Nederlandse seizoenen zo intens als hier bij ons in de Noordoostpolder. Het ene moment de koesterende warmte van de zon. Dan weer striemt de regen in je gezicht. We houden van de polder zoals ‘ie is. En weet je wat? Ook onze aardappelen, groenten en fruitsoorten gedijen er prima.

Daarom zijn we er blij mee om heel veel ingrediënten voor onze chips zo dichtbij ons te kunnen afnemen. Letterlijk: direct van het polderland, met vaak de klei er nog aan. GoPure staat voor eerlijk en heerlijk. Producten behouden hun natuurlijke smaak. Ook zonder de verpakking te lezen, proef je wat in er zit. Probeer maar!

GoPure past bij een bewust leven

Met aandacht voor natuurlijke bronnen, de omgeving en natuurlijk ook elkaar. Daarbij horen eerlijke producten en heldere informatie. Rechttoe rechtaan. GoPure maakt zich er sterk voor. Daarom weet je bij GoPure altijd zeker wat je eet. Niet alleen natuurlijk en biologisch, maar ook allergeenvrij, glutenvrij en – uiteraard – helemaal vegan. Bewust genieten.

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl