Rhenen

Geitenkaasmakerij Wolverlei

Boer: Lars en Clara

Specialiteit: Geitenkaas

"Bij Wolverlei weten ze van geit tot kaas precies wat er in de keten gebeurt."

Wolverlei is de geitenkaasmakerij van Lars en Clara. Daar maken zij heerlijke zachte biologische geitenkaas. Met de melk van geitenboerderij ‘t Ketelbos. Verse geitenkaas, van jong en mild tot oud en pittig. Met of zonder kruiden of met andere pure ingrediënten.

De biologische geitenmelk komt van geitenboerderij ‘t Ketelbos. Bij ‘t Ketelbos is er veel aandacht voor dierenwelzijn. Met biologische akkerbouw in de omgeving proberen zij de kringloop zo rond mogelijk te krijgen. De geitenmest wordt gebruikt voor de teelt van voedsel, zoals spelt en rogge. De stro en grasklaver die hierbij over zijn worden dan weer gebruikt als ligbed en voer voor de geiten.

De kwaliteit, die is terug te vinden in het dierenwelzijn

De lammeren? Die blijven bij de moeder totdat zij geen melk meer nodig hebben. Dit komt zowel de gezondheid van de geit, als het lammetje ten goede. Daarom gebruikt ‘t Ketelbos nauwelijks antibiotica voor de lammeren. En om de natuur zijn gang te laten gaan, behouden de geiten hun hoorns. Echt biologisch dus.

Bij Wolverlei weten ze van geit tot kaas precies wat er in de keten gebeurt. Door de verschillende manieren van bewerken ontstaat een breed assortiment aan smaaknuances van de Wolverlei kazen.

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Bestel de producten van Lars en Clara en nog veel meer verse, gezonde en eerlijke producten via ons portaal.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl