Wekerom

Farm Fields

Boer: Bart Boon

Specialiteit: Vlees

"Dierenwelzijn staat voorop: geneesmiddelen zijn hier niet of nauwelijks nodig."

Farm Fields is een kalverhouderij in Wekerom. De kalveren lopen dagelijks buiten. Zo hebben ze meer vrijheid. Als ze binnen staan hebben ze ook meer ruimte in de potstal; een groot bed van stro waarop de kalveren kunnen liggen. Ruimte zorgt voor minder competitie, meer beweging en betere been- en klauwgezondheid. Duurzaamheid, milieu en dierenwelzijn staan voorop: geneesmiddelen zijn hier niet of nauwelijks nodig.

Eigen slagerij

In eigen slagerij worden de dieren verwerkt. Het rijpingsproces één van de belangrijkste factoren voor ons smaakvolle vlees. Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal in hun eigen slagerij. De combinatie van boerderij en eigen slagerij is bijzonder. Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot kalfsvleesproducten. Uiteraard is onze slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen.

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Bestel de producten van Bart Boon en nog veel meer verse, gezonde en eerlijke producten via ons portaal.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl