Emmeloord

Das Pas Friet

Boer: Familie van der Linde

Specialiteit: Friet

"Wij gebruiken alleen de beste aardappelen voor onze friet. "

Das Pas Friet is onderdeel van het familiebedrijf van familie Van der Linde. Sinds 1959 zijn zij actief in de aardappelhandel. Door de jaren en vele teeltseizoenen heen hebben zij veel ervaring opgedaan in de aardappelbranche.

Wij leveren ambachtelijke, heerlijke, verse friet zonder conserveringsmiddelen.

Door de friet op de juiste manier voor- én af te bakken wordt er een smaakvolle beleving gecreëerd. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat de aardappelen die worden gebruikt onder de juiste omstandigheden bewaard worden. Dit is van belang om het hele jaar de beste kwaliteit friet te leveren.

De aardappels worden geschild, gesneden, gewassen en daarna vacuüm verpakt. De friet wordt gekoeld vervoerd, voor de beste kwaliteit. Alleen de beste aardappels worden gebruikt voor de friet. Als dat betekend dat zij aardappels gebruiken van boeren uit de buurt, doen zij dat. Maar allereerst kijken zij natuurlijk naar hun eigen aardappelen.

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Bestel de producten van Familie van der Linde en nog veel meer verse, gezonde en eerlijke producten via ons portaal.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl