Bakker Hilvers

Arnhem

Bakkerij Hilvers

Boer: Wouter Hilvers

Specialiteit: Brood

"Het brood, dat blijft langer vers door de eiwitten in het graan. En het zorgt voor een knapperige korst. Precies waar je aan denkt bij een lekker vers, smaakvol brood."

Bakker Hilvers is Arnhems oudste bakkersbedrijf en nog altijd een familiebedrijf. De vierde generatie is aangetreden, André en Mieke, en ook de drie zoons hebben een actieve rol.

Bakker Hilvers kiest voor Nedertarwe.

Een certificaat die wordt toegekend voor gebruik van graan van Nederlandse akkers. De transportkilometers worden beperkt en de CO2 uitstoot zo ook.

Graan uit Nederland werd lange tijd niet geschikt geacht om lekker brood van te bakken. Het werd en wordt vooral gebruikt voor veevoer. Tarwe om mee te bakken wordt daarom nog steeds op grote schaal uit het uit het buitenland geïmporteerd.

Kan dat niet anders? Ja, dat kan! Na veel proefmalingen, testen en bakproeven is het gelukt de juiste tarwerassen te selecteren en te ontwikkelen die meer en betere eiwitten bevatten voor kwalitatief hoogwaardig brood. De Nedertarwe wordt verbouwd met oog voor duurzaamheid. Zo wordt biodiversiteit gestimuleerd door bloemenranden om de akkers en beperken ze de inzet van gewasbeschermingsmiddelen. En de boeren krijgen een eerlijke prijs.

Het brood, dat blijft langer vers door de eiwitten in het graan. En het zorgt voor een knapperige korst. Precies waar je aan denkt bij een lekker vers, smaakvol brood.

een greep uit ons assortiment:

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Bestel de producten van Wouter Hilvers en nog veel meer verse, gezonde en eerlijke producten via ons portaal.

Heb je nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl