Engelse pie van Nederlandse bodem

Prince Pie

Al in de middeleeuwen werd de pie gegeten met verschillende vullingen. Het typisch Engelse gerecht heeft de tand des tijds overleefd en wordt nog steeds graag gegeten. In ons land bereid Prince Pie de lekkerste pie van Nederlandse bodem. De prestigieuze Smaak van NL prijs is daar het bewijs van!

Puur en makkelijk

Léon en Lydia kozen heel bewust voor de pastei: “We wilden een puur en eerlijk product maken dat snel en gemakkelijk te bereiden is. Niet alleen handig voor de horeca. De pie kun je als consument snel op tafel zetten zonder een schuldgevoel achteraf.” Daarom zijn de pasteitjes gevuld met zoveel mogelijk Nederlandse producten. Daarvoor werken ze graag samen met andere lokale ondernemers. Léon vertelt: “De wild pie maken wij in samenwerking met Slagerij ter Weele. Slager Herman jaagt zelf op het Veluwse wild dat in onze pie zit.”

Favoriete pie

Het brede assortiment bestaat uit verschillende hartige en zoete soorten. Lydia: “De steak en mushroom pie zijn het meest populair. Maar tijdens het wildseizoen gaat de wild pie ook erg hard.” De persoonlijke favoriet van Prince Pie Léon: “Ik ben gek op de lam en kip roti pie.”

Serveertips

Die pie kun je serveren als lunch met een soep of salade ernaast. Léon: “Maar je kunt een pie ook toevoegen aan een borrelplank. De zoete soorten zijn heerlijk als toetje met een bolletje ijs en slagroom ernaast.”

De pasteien Prince Pie toevoegen aan jouw menu? Bestel ze dan hier.

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Vers, Verser, Verst!

Vandaag bestelt, morgen bij jou.

Nog geen account? Vraag hem direct aan.

We hebben een nieuwe naam!

Bedankt voor je belangstelling in de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Die leveren we voortaan onder de naam Neder Groep. Neem daarom een kijkje op www.nedergroep.nl